Nieuws brief 2018 - 2019, bent u benieuwd naar alle nieuwtjes scrol naar beneden .

Wild avond zaterdag 10 november 2018

6 gangen Wild Diner

Ontvangst: 19:00 uur

 

Gekarameliseerde ananas met gerookte eendenborst

***

Kruidige salade met crème van pompoen en gesauteerde haas

***

Wildbouillon met bosui, shi-ïtake en kervel

***

Geroosterde Fazant met hazelnoot

Witlof, Knolselderij en Calvados Jus

***

Gebraden Ree filet

Rösti, cantharellen, truffelchips saus van rode port

***

Panna cotta met gelei van kaneel en amaretto


menuprijs € 47.50

wijnarrangement € 22.50

bijpassende bieren is ook mogelijk. 


Uitsluitend op reservering. 

 

Sinterklaas 2018

Zondag 25 november en 2 december Sinterklaas brunchen

om 11.00 uur. (met een cadeautje voor de kinderen) 


Zondag 23 december brunchen zoals iedere zondag om 11.00 uur

Maandag 24 december  GESLOTEN i.v.m. kerst voorbereidingen.

 

Dinsdag 25 december      vanaf 11.00 uur  kerst brunch uitsluitend op reservering (reeds vol)

                                           vanaf 16.00 uur  4 gangen diner buffet       uitsluitend op reservering (reeds vol)

Woensdag 26 december vanaf 11.00 uur  kerst brunch uitsluitend op reservering (reeds vol)

                                           vanaf 16.00 uur  4 gangen diner buffet       uitsluitend op reservering

Zaterdag 29 december geopend vanaf 12.00 uur

Zondag 30 december brunchen zoals iedere zondag om 11.00 uur                                         

31 december tot en met 3 januari, gesloten en gaan we zelf even genieten.

                         

 

Zondag 6 januari 2019 inluiden van het nieuwe jaar

Nieuw-jaars brunchen om 11.00 uur

Nieuw-jaars  4 gangen diner-buffet om 17.00 uur

                                                                                         

 

 

 

 

  

 


Bedrijfsvakantie van maandag 25 februari tot en met donderdag 14 maart

Vanaf vrijdag 15 maart geopend vanaf 12.00 uur.

 

4 gangen diner-buffet 

Het ideale diner in buffetvorm voor jong en oud.

 

Smakelijke voorgerechten van vlees en vis.

Keuze uit diverse soepen.

Verschillende hoofdgerechten: vlees, vis en vegetarisch met bijpassende groenten- en aardappelgerechten.

Als afsluiting: een feestelijke ijstaart, chocolademousse, panna cotta, diverse bavarois en fruitsalades.

 

Uitsluitend op reservering: vanaf 15 volwassenen.

Op zondag om 17.00 uur, in overleg kunt u ook met minder gasten reserveren, maar dan dient u er rekening mee te houden dat er ook andere gasten gebruik maken van het diner-buffet.

 


Feesten en Partijen

        

Zoekt u een leuke locatie voor uw feest, partij, receptie, nieuwjaarsborrel,

bedrijfsuitje of een team-buildings dag dan kan dat bij restaurant op d’n Berg.

Voor grote en kleine gezelschappen diverse mogelijkheden op maat.

Ook voor te eten tijdens u feest zijn er verschillende opties mogelijk;

3 of 4 gangen dinerbuffet, amuse diner, menu’s, koud en warm buffet, creatief tafelen of BBQ.

Uw wensen zijn altijd bespreekbaar.

 

Voor een vrijblijvende offerte op maat bel voor een afspraak:  077-3075430

 

                                                www.restaurantopdenberg.nl