Bedankt voor 25 jaar Restaurant Op dn Berg!

Het avontuur begon voor mij 25 jaar geleden.

Samen met Henk Verwegen hebben wij Restaurant Op d'n Berg op de kaart gezet. We brachten nieuw leven in de brunches, diner-buffetten, en verschillende familiefeesten. Verder koesteren we nog leuke momenten aan de Snertwandeling, de wildavonden en de altijd druk bezochte pannekoekenparty op de woensdagmiddag. De speciale momenten waren toch het jaarlijks terugkerend Triduüm, waar we veel oudere 3 dagen lang in de watten hebben gelegd.

Helaas is Henk 7,5 jaar geleden veel te vroeg ons ontvallen. Door deze trieste gebeurtenis werd mijn lieve vrouw Hennie beetje bij beetje meer betrokken bij de zaak. En werd zij de kneepjes van het vak geleerd door Anita Janssen.

Hoewel we dit hoofdstuk afsluiten, hopen we dat jullie de herinneringen aan Op d'n Berg met jullie meedragen. Onze dank gaat uit naar alle (oude) medewerkers die hun toewijding en passie hebben gedeeld om van dit restaurant een bijzondere plek te maken. Zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn geweest.

Hoewel we de deuren van Restaurant Op d’n Berg hebben gesloten, Kijken we vooruit naar nieuwe uitdagingen en mooie momenten bij Restaurant VAERS in Kessel.

Nogmaals alle gasten bedankt voor jullie onvergetelijke tijd.

Graag tot ziens,

Mirko en Hennie